Efter förvirringen – nu byter statsministern namn

Efter förvirringen tidigare under dagen, gällande statsminister Fredrik Reinfeldts partitillhörighet, har han nu bestämt sig för att byta namn, till FRAdrik Reinfeldt

– Jag vill undvika att väljarna blir förvirrade och röstar på fel parti i höst. Därför gör jag det här nu, för att tydliggöra att det är jag och ingen annan som ligger bakom FRA-lagen, säger statsministern i ett pressmeddelande nu ikväll.

Fredrik Reinfeldt ska under eftermiddagen ha varit i kontakt med Skatteverket för att försöka få ärendet avslutat före helgen. I vilket fall som helst kommer statsministern själv att börja använda sitt nya namn redan under morgondagen.

5 reaktioner till “Efter förvirringen – nu byter statsministern namn”

  1. Finurligt. För att ytterligare förenkla och undvika förvirring kring huruvida han är statsminister (första stycket) eller stadsminister (andra stycket) föreslår jag att han helt enkelt byter titel. Finns möjligen något passande på F. 😉

  2. Tycker du att vi verkar förvirrade här på redaktionen? Då skulle du sett pressmeddelandet!

    Eventuella oklarheter från vår sida ska nu vara vederbörligen åtgärdade. Den av centerpartiet framtvingade tilläggspropositionen kommer hädanefter att gå under namnet ”Kejsarens nya kläder” och Fredrik, förlåt oss, FRAdrik Reinfeldts nya titel blir FRA-minister.

  3. FRAcistledaren FRAdrik vill vara IPRED.
    Journalister ska ACTA sig för att ställa dumma frågor.
    Vi mår alla bäst om debatten lägger sig.

Kommentarer inaktiverade.