Lucka 17 – Ċisk Lager

Ċisk Lager är en perfekt så kallad ”nattningsöl”, det vill säga en öl som är perfekt att avnjuta medan du väntar på att ungarna ska somna.

För egen del skulle jag naturligtvis aldrig ägna mig åt någonting sådant. Det vore ju oansvarigt och säkert själva definitionen av alkoholism, men jag har hört att det ska gå bra.

Andra saker som jag hört ska gå bra är att ta sig en Ċisk Lager på kvällen, efter att ungarna har somnat, när du kan njuta i lugn och ro. Då kan du passa på att klämma i dig den där chipspåsen som din son glömde äta under fredagsmyset och därefter känna dig riktigt däst och färdig för sängen.

Ja, mycket roligare än så blir ju kanske inte livet med småbarn till vardags, men en öl kan man ju unna sig i alla fall och när du bara kan unna dig en öl innan du somnar så är Ċisk Lager ett mycket bra val.

Det är dessutom fullt av nyttiga mineraler och näringsämnen. Har jag hört, alltså.