Garanti på tandkräm

Spara kvittot - Gäller som garantiEtt helt vanligt kvitto på tandkräm, inköpt hos Rusta.

Ingenting konstigt med det, om det inte vore för texten näst längst ned:

Spara kvittot – Gäller som garanti

Garanti på tandkräm alltså… Hur funkar det egentligen? Exakt vad är det som garanteras?

Garanterar de att tänderna blir rena? Att tandkrämen räcker i två år? Att jag inte får några hål?

Det vore spännande att återvända till Rusta med nästa tandläkarräkning och kräva dem på pengar för att tandkrämen inte fungerar.

Kritvita tänder till lågpris

Ultra brite tandkräm

Den här fantastiska tandkrämen hittade jag i en butik i Frankrike. Inte bara var det den billigaste tandkrämen i butiken. Det var också den enda tandkrämen som ger ultravita tänder.

Säkerligen innehåller den massor av skitfarliga kemikalier men man kan ju inte få allt. Vill man vara fin får man lida pin.

Skitvita tänder – snart i en redaktörsmun nära dig!

Den här grejen med stockholmare i tandkrämsreklam

Idéerna måste fullständigt ha tagit slut för reklambyråerna när deras bästa idé är att ta en person någonstans mellan 40 och 50 år som på lite släpig stockholmska berättar för oss vad deras tandläkare rekommenderar.

Tidigare har vi sett en snubbe som berättar om hur hans tandläkare rekommenderat någon tandkräm som gjorde hans tänder alldeles fantastiskt vita.

Nu har det dykt upp ett fruntimmer som berättar om tandköttsproblem. Jag vet inte ens vad hon försöker göra reklam för. Jag orkar inte lyssna på hennes gafflande.

Är det alltså meningen att jag skall bli lockad att köpa någonting av det där? Är det någon människa i hela Sverige som blir lockad? Någon i världen? Universum?