Hatten: Tvättråd

Hatten - Tvättråd Jag kan inte minnas när jag tvättade mig sist. Jag är inte ens säker på att jag någonsin tvättat mig. Kanske som liten. Men hur ofta skall man då tvätta sig som hatt? När blir man äcklig och skabbig?

Är det den dagen svettremmen börjar bli tydligt brun? När man får en fläck från ett barns glass? När man luktar illa? Kan en hatt bli så smutsig att den luktar illa?

På SvD kan vi läsa att det är ”hänsynslöst att inte duscha varje dag”, men gäller det även hattar? I så fall ligger jag brunt till. Smutsbrunt! Jag vill ju inte bli betraktad som hänsynslös. Det vore katastrof!

Nej, men det är väl bäst att man duschar då kanske. Jag skall allvarligt överväga detta, även om det känns väldigt onödigt. Och jag tänker verkligen inte göra det varje dag! Då lär jag ju bli utsliten på några månader.

Kalsongkrisen avvärjd på övertid

Kalsonger

Den så kallade kalsongkrisen kunde ikväll avvärjas, ungefär tolv timmar efter att den blivit akut.

Det var vid frukosttid idag som världen ställdes inför fullbordat faktum. Bristen på underkläder hade länge varit under uppsegling och var knappast någon nyhet. Ändå kom det som en total chock när kalsongbristen plötsligt visade sig vara akut.

Situationen kunde räddas under eftermiddagen efter ingripande från ansvariga som på plats såg till att det sista överblivna utrymmet i tvättstugan kunde utnyttjas till fullo.