Så grillar du bäst din hårddisk

Western Digital 1600 B EVE

Ta en hårddisk du gillar. I det här fallet har vi tagit en 160 GB-disk från Western Digital, men även andra märken fungerar bra.

Hårddisken penslas med grillolja

Pensla hårddisken med marinad. Det finns färdiga grilloljor att köpa i butikerna. Själva använder vi förstås vår egen, hemblandade variant.

Tändrör som ger grillfärdig kol, helt utan tändvätskaNu är det dags att tända grillen. Enklast är det kanske med gas- eller engångsgrill, där du bara behöver tända på och vänta en stund.

Vill du grilla med klassiskt kol eller med briketter rekommenderar vi starkt att du använder ett tändrör.

Det är bara att fylla på med kol, lägga i ett par tidningssidor i botten och tända på, så är grillen klar på 10 minuter, helt utan tändvätska.

Hårddisk på grillen, i sällskap med två vegetariska burgare

Grilla hårddisken några minuter på varje sida.

Hårddisk på grillen

Slit inte loss den från gallret utan låt den ligga tills den börjar ryka lite lätt. Då är den precis färdig att vända.

Lägg hårddisken på ett hamburgerbröd och tillsätt en klick dressingHårddisk på hamburgerbröd med dressing och salladsblad

Lägg hårddisken på ett hamburgerbröd. toppa med en klick dressing och ett salladsblad, eller kanske en tomatskiva om du föredrar det.

Western Digitals 160 gigabytes-burgare – Smaskens, säger experterna!

Serveringstips: Pommes frites och bärs

Servera burgaren med chips och en mellanöl, så får du en Western Digital & Co.