Ta en hårddisk du gillar. I det här fallet har vi tagit en 160 GB-disk från Western Digital, men även andra märken fungerar bra.
Pensla hårddisken med marinad. Det finns färdiga grilloljor att köpa i butikerna. Själva använder vi förstås vår egen, hemblandade variant.
Nu är det dags att tända grillen. Enklast är det kanske med gas- eller engångsgrill, där du bara behöver tända på och vänta en stund.
Vill du grilla med klassiskt kol eller med briketter rekommenderar vi starkt att du använder ett tändrör.
Det är bara att fylla på med kol, lägga i ett par tidningssidor i botten och tända på, så är grillen klar på 10 minuter, helt utan tändvätska.
Grilla hårddisken några minuter på varje sida.
Slit inte loss den från gallret utan låt den ligga tills den börjar ryka lite lätt. Då är den precis färdig att vända.
Lägg hårddisken på ett hamburgerbröd. toppa med en klick dressing och ett salladsblad, eller kanske en tomatskiva om du föredrar det.
Western Digitals 160 gigabytes-burgare – Smaskens, säger experterna!
Servera burgaren med chips och en mellanöl, så får du en Western Digital & Co.