Posten slutar dela ut post

Postens vd, Erik Olsson, har fått nog och kräver nu regeringen släpper kravet på att Posten skall dela ut post.

Som en följd av detta väntas nu flera banker kräva hos Riksbanken att de skall befrias från kravet på att hantera pengar. En källa uppger för syrrans granne att flera livsmedelskedjor, bland andra ICA och Hemköp, har långt framskridna planer på att sluta sälja mat.


En kommentar till “Posten slutar dela ut post”

  1. Din argumentation brister på en viktig punkt. Banker och livsmedelföretag tjänar fortfarande pengar på sin verksamhet. Dessutom är de inte tvingade av staten att tillhandahålla tjänster som de går back på. Om folk inte använder posten lika mycket längre kan inte posten heller uppehålla samma service som folk tror är någon form av mänsklig rättighet.

Kommentarer inaktiverade.