Syrrans granne Stockholm, del 14: FlyMe

FlyMe

Idag började som ett äventyr. Halv sju på morgonen vaknade jag av telefonens brötande och tryckte på snooze. Jag hann se att jag hade fått ett mess från FlyMe innan jag landade med huvudet på kudden igen.

Två minuter förflöt och hjärnan vaknade till.

– Varför har jag fått ett mess från FlyMe, började jag undra.

En halvminut senare var jag plötsligt klarvaken och hade dragit igång datorn för att kolla om det verkligen var sant att FlyMe gått i konkurs.

Där försvann den sovmorgonen. Men jag kände mig rätt nöjd efter att ha fått tag i en sistaminutenbiljett för 345 spänn. Rena kapet under rådande omständigheter.

 

Efter en sådan start på dagen undrar man ju vad som skall hända härnäst. En olycka av den här digniteten kan ju bar inte komma ensam. Mycket riktigt.

Lite senare började olika erbjudanden dyka upp. Sterling kom till undsättning och erbjöd gratis resa. Det var ju så dags. Efter en stund kom även SJ med ett erbjudande. Då började det hela bli lite irriterande, men fem minuters telefonkö i kundtjänst orkade jag inte med. Inte just då.

Ett email senare orkade jag. Jag behövde inte ens tjata. Fick pengarna tillbaka och en gratisbiljett istället.

Efter den här dagens vändningar börjar jag tro att jag kanske glider fram på en räkmacka i alla fall. Det kan vara så.

En kommentar till “Syrrans granne Stockholm, del 14: FlyMe”

Kommentarer inaktiverade.