Min nya fru

Min galna fru kan aldrig sitta still. Nu har hon varit hos plastikkirurgen, igen. Som ni ser av bilden har hon denna gång gjort om ansiktet lite. Inte bara ansiktet faktiskt. Hela skallbenet har modellerats om.

Jag brukar ju inte vara överförtjust i hennes tilltag men denna gång måste jag säga att jag är imponerad över resultatet.

Jag visste inte att det var möjligt att åstadkomma så genomgripande förändringar över lunchen. Så annorlunda är resultatet att de kände sig nödgade att förse henne med namnskylt på kliniken för att vara säkra på att kunna identifiera henne efteråt.

Den nya looken kommer att inte att förevisas offentligt. Däremot planeras en privat visning uppe på Masthugget under kommande helg.

För er som, liksom jag, inte minns hur hon såg ut i förmiddags kommer här en bild tagen precis innan läkaren satte igång med kniven.


En kommentar till “Min nya fru”

Kommentarer inaktiverade.