Ost!

Jag verkligen älskar ost! Andra människor må sitta och vräka i sig godis, chips och kakor, men jag är egentligen bara ute efter ost.

Ibland äter jag ost som måltid, bara för att det är så gott. Det tycker vissa är underligt eller till och med äckligt men jag tycker det är fantastiskt! Ost är ju helt det godaste som finns så varför skulle jag inte äta det till middag?

Mest av allt gillar jag hårdost. Det är så gott att ta en rejäl bit, skära den i stavar eller kuber och sedan bara vräka i sig! Mjukost duger i krig men det är inte alls samma sak att sitta och smeta i sig något som har samma konsistens som kräm. Hård ost skall det vara!

Visst kan jag uppskatta godsaker av andra sorter men det blir aldrig riktigt lika bra som ost. Det enda som egentligen klarar att konkurrera med ost är popcorn, indränkta i smör.

3 reaktioner till “Ost!”

  1. Äntligen lite kvalitetsbloggande! Ost är finfina grejer!

    Den finaste osten av dem alla är förstås mesosten, men det vet ju alla.

  2. Jag har en hel bit jävligt färsk lagom lagrad dyr cheddar i kylen. Faaaeeen va sugen jag blev på att äta hela den nu. Man borde kunna skala bort allt runtgrejset typ nätet och parrafinet och äta den typ som man äter ett äpple?

  3. Mesost är inte någon ost utan en brun gegga som varken går att skära, hyvla eller bre. Den är helt enkelt hopplös.

    Men men… Vad skall man göra om man är halvnorsk? Jag antar att du inte har något val.

Kommentarer inaktiverade.