Humor

Mc Donald’s inför pussmeny

Big MacGlöm plusmeny. Snart är det pussmeny som gäller!

I den allt hårdare konkurrensen tvingas hamburgerkedjorna ta till allt djärvare grepp för att locka kunder. Mc Donald’s tar nu kampen om kunderna till en helt ny nivå. Nästa vecka introduceras nyheten pussmeny.

– Vi har länge letat efter ett bra sätt att komma våra kunder närmare. Vad passar väl bättre än att ge dem en puss, undrar Mc Donald’s presstalesman Susanna Hörnlund.

Detaljerna kring prissättningen har ännu inte offentliggjorts, men Susanna Hörnlund antyder att priset kommer att skilja sig obetydligt från det som idag gäller för en plusmeny. Hon säger också att företaget planerar för flera olika nivåer. Om det betyder att man någon gång i framtiden kommer att kunna gå in på Mc Donald’s och få sig en rejäl avslätning vill hon dock inte kommentera.

– Vi börjar med pussmenyn på försök i några restauranger, så får vi se hur det tas emot av kunderna, säger Susanna Hörnlund.

2 reaktioner till “Mc Donald’s inför pussmeny”

  1. Jag vet inte hur personalen ser ut på donken i Mashugget. MEN jag vet bara att jag inte vill få så mycket som en blick av de som jobbar på en donk när mig. Hu, jag får rysningar. Fan, nu börjar jag svettas oxå. Nej. Gjorde du det här av ren jävleskap, för att jag ska låta bli mackorna? Spy var det ja…

  2. Jag undrar hur en McDubbelmacka skulle smaka, genomföras i praktiken och framförallt se ut. Jag får känslan av att den skulle kunna passa in ganska bra som en del i pussmenyn. Personalen skulle ju förvisso få ännu mer att göra, men kanske att man genom att sänka lönerna, och göra dem ännu lägre, kan klämma in lite mer personal på arbetsplatsen. Kanske att jag till och med skulle kunna bli en McDonaldskonsult.

Kommentarer inaktiverade.