Rå kyckling på Amica – Det var droppen!

Amica

Det blotta faktum att Amicas restaurang Dockside på Arendal i folkmun kallas saker som sunken eller snusket borde ju vara nog för att få mig att inte gå dit. Tydligen har jag ingenting förstått för idag var jag där igen, förhoppningsvis för sista gången.

Det var något konstigt med kycklingen. Den var väldigt svår att skära. Till slut började jag undersöka den närmare och insåg att den var rå. Inte lite rå utan till två tredjedelar rå.

Ugnsstekt kyckling, som är stekt till en tredjedel. Jag förstår inte hur de bär sig åt. I och för sig kanske jag skall vara glad att jag inte förstår. Just nu vill jag helst inte tänka på hur det går till inne i Amicas kök.

Jag undrar bara en sak till: Om en kund kommer in i köket och påpekar att kycklingen är rå, varför får han då inte omedelbart pengarna tillbaka? Är inte det lämpligt?

Jag fick ny mat förvisso. Soggig lasagne.

Jag är inte så förvånad. Jag har bestämt mig förr för att aldrig mer äta hos Amica men den här gången har jag nog bestämt mig på riktigt. Det får finnas gränser.

En kommentar till “Rå kyckling på Amica – Det var droppen!”

  1. Dude, jag vet vad du menar. Med fasa minns jag en veg. lasange för några månader sedan. Det var en obeskrivbar sula som var en och en halv centimeter tjock som först behövde avlägsnas. sedan var det bara någon märklig linssörja kvar under. Fullkomligt oätbart. Tips är att prova några av salladerna som Amica producerar och säljer i kiosken i ARH. Dom är faktist riktigt bra!

Kommentarer inaktiverade.