Syrrans granne avslöjar höstens löpmode

Det nya löpmodetSyrrans granne kan idag avslöja höstens löpmode. Efter en vår präglad av klara och i vissa fall grälla pastellfärger går vi en murrig höst till mötes.

Enda undantaget är skodonen som fortsätter att domineras av vitt. För övrigt är det dova nyanser av grönt, blått och svart som gäller.

En väldigt tydlig trend är att vulgo-stilen kommer tillbaka. Vi får alltså vänja oss vid att återigen få se löpare iförda shorts över långbenta underställsbyxor och andra kombinationer vi nog alla hoppades hade förpassats till den historiska skräphögen.

3 reaktioner till “Syrrans granne avslöjar höstens löpmode”

  1. hannaholivia kan idag avslöja att syrrans granne har blivit knäpp. En anledning kan vara att han dricker för mycket öl. Han försöker sen döva sitt dåliga samvete genom att springa ett gatulopp. Många trodde att det skulle hjälpa. Men. Vad gör han? Han förvanlar sin blogg till en modeblogg. Skandal. syrransgrannesfashion – en blogg snart nära dig.

Kommentarer inaktiverade.