Hett men svalt när Jamaica kom till Göteborg

Sizzla på scen, på Trägårn i Göteborg

Det gick hett till när Sizzla äntrade scenen på Trädgårn i Göteborg inatt. Termometern steg en stund över 35 grader och doften av svettiga kroppar låg tät i lokalen. Efter två timmars spelning var inte en skjorta torr.

Kanske var det värmen som gjorde att det kändes som om föreställningen inte riktigt ville lyfta. DJ A Beat med två tidigare Sizzla-spelningar i bagaget tyckte att konserten kändes lite avslagen.

– Det känns som om han kör mest på rutin. Han orkar inte riktigt sjunga hela låtarna, sade han till syrrans granne inatt.

I början av spelningen var lokalen packad och publiken på topp, men efter en stund tog värmen och fukten i lokalen sin tribut. Publiken tunnades ut varefter värmen steg och mot slutet av spelningen var det en ganska loj skara som snabbt flydde ut i den relativa svalkan i den 20-gradiga Göteborgsnatten.

En kommentar till “Hett men svalt när Jamaica kom till Göteborg”

Kommentarer inaktiverade.