Baksidan av att vara rolig – som Alex Schulman

Det är många som läser och kommenterar Alex Schulman. Många har svårt att bibehålla sitt lugn. De kan inte riktigt acceptera att en kille som Alex skall få lov att publicera sig; att breda ut sig som han gör. Det blir många upprörda kommentarer och blogginlägg.

Själv småler jag åt hans alster. Jag skrattar sällan för så roligt är det faktiskt inte. Ibland känner jag mig en smula elak som har roligt åt honom men någonstans tror jag ändå han skulle förstå mig.

Jag tycker faktiskt det blir ganska kul när man ger en kille som Alex fritt spelrum att göra vad han vill. Visst kan jag känna en klump i magen emellanåt, men lyteskomik är roligt, det tror jag de flesta tycker innerst inne, även om det inte är riktigt PK.

Men ni som blir upprörda och skäller alltså. Jag fattar inte hur ni tänker. Här har vi en förståndshandikappad och socialt missanpassad kille som trots alla hinder tagit sig fram i livet och gjort sig ett namn, och ni bara skäller på honom!

Jag förstår att det svider ibland, att det är han och inte ni som står där på scenen, men tänk då på allt roligt ni haft genom åren, som Alex missat. Det är hans tur nu. Var inte så jävla taskiga!

8 reaktioner till “Baksidan av att vara rolig – som Alex Schulman”

  1. Haha klockrent, du har skapat ett väldigt beskrivande inlägg om fenomenet A.S men du får också inse att en stor del av allt skäll är grundat på att många blir illa berörda av hans svada.. tyvärr det är fakta.

  2. Alex Schulman får gärna för mig breda ut sig hur mycket han vill. Han får skämta så mycket han vill. Han får gärna vara kaxig.

    Varför han ska få vara rent elak mot folk förstår jag inte. Varför han vill vara elak förstår jag inte. Varför folk vill läsa skiten förstår jag allra minst.

    Att kalla Alex ”förståndshandikappad” är tyvärr också lika lågt. Respektlöst både mot Alex Schulman och en stor grupp människor med mentala funktionshinder.

    Plötsligt har det börjat anses som PK att ha lite vett och visa lite respekt, särskilt i bloggosfäriska och mediala sammanhang. So be it. Kalla mig PK. Kalla mig stofil. Pajkastning á la Schulman och invektiv som ”förståndshandikappad” bör i vilket fall rotas ut.

  3. Att göra sig rolig och bred på andras bekostnad brukar vara ett tecken på att man inte har något eget att komma med. Mobbning brukar det kallas i vissa sammanhang också. Denne Alex har ju också visat, genom att sno från andra, att han inte har något eget att komma med. Personligen tycker jag det han skriver har lågt underhållningsvärde. Men smaken är som baken. Somliga gillar det andra tycker är skit.

  4. Vem är denna PK som nämns upprepade gånger i både text och kommentarer. Han verkar trevlig.

Kommentarer inaktiverade.