Gästblogg: Per Morbergs sexkök

Han säger att man måste ”knulla maten”. Ni läste väl alla intervjun med Per Morberg i Aftonbladet? Per Morberg låtsas som att han talar om mat. Han låtsas att han tror att hans program är populärt därför att det syns så väl hur obekväm han är framför kameran. HAHAHAHAHAHA.

Så är det naturligtvis inte alls. Han är rena sexbomben och han vet om det. Oj, jösses, så som han vet om det. Köket är bara en metafor i programmet.

”Jag är despoten”, kastar han ur sig när Alex Schulman ber honom berätta om hans fru. Han vet vilka associationer vi alla gör. Han dominerar. Sätter på plats. Se hur han håller pepparkvarnen.
Ernst fötter må ha varit en pervers sexfantasi i folkhemmet. Nu är det Per som gäller. Per i sin riddarfrisyr från 1200-talet. Kökets Arn.
Per säger till Alex att programmet inte handlar om mat, utan om en trasig människa.

Mina damer, han är trasig. Han är lång och bredaxlad. Han har en stor pepparkvarn. Och han är inte rädd att använda den.

Inlägget citerat på svd.se (2007-08-12)

12 reaktioner till “Gästblogg: Per Morbergs sexkök”

 1. Finns det folk som på riktigt anser honom vara sexig? Jag får ångest av hans program.

  Och för övrigt – idag var det reklam för tarmsköljning på din blogg. Hurra.

 2. Brukar man inte få diarré senare på dagen? När man ätit något olämpligt? Och då har man ju gått hemifrån så då är det kört. Moahahahaha..

 3. Ångest när man ser Per??
  Aldrig!
  Han är så härlig att se och lyssna på. Han lever ut och det är sexigt!
  Och hans hår!!! ÅHHH my good, vad jag skulle ge mycket för att stryka mina fingrar genom det.. mmmm.
  Nej, du Per vi vill gärna se dig så mycket som möjligt i rutan.
  Per Per… mmmmm.

 4. Men vad är det ni skriver? Det finns en knapp på TV:n som heter OFF. Välj ett annat program och låt bli att spy en sån galla, på en som verkligen kan LAGA mat. Jag har ikväll gjort en fiskfond, som absolut kan mäta sig med Pers. Jag skulle t.o.m. kunna bjuda hem honom och tävla med honom om vem som lagar godast fond. Haha, Vet redan att jag vinner.

Kommentarer inaktiverade.