Tristare än att läsa Alex Schulmans blogg…

…är att läsa bloggare som skriver om Alex Shulman. OK, läs hans blogg då om ni tycker det är intressant eller underhållande, för det är det ju ibland, men hålla på och skriva en massa idiotinlägg om hur dum i huvudet ni tycker att han är?

Hur jävla präktig får man vara egentligen? Det är ju lätt att sitta på höga hästar och peka på idioten. Problemet är att man plötsligt upptäcker att det är man själv som är idiot.

Det är ju möjligt förstås, att Alex Shulman är precis sådär dum i huvudet på riktigt, som man kan tro när man läser hans blogg, men om det nu är så, vad gnäller ni för? Behöver ni verkligen sitta och orera om hur präktiga ni är jämfört med någon idiot?

Plis!

2 reaktioner till “Tristare än att läsa Alex Schulmans blogg…”

Kommentarer inaktiverade.