Jävla slynglar!

Att ni inte kan uppföra er alltså! Jag blir så förbannad!

Jag skrev igår ett inlägg med rubriken Test. Bara det borde ha varit nog för att ni skulle förstå, men för säkerhets skull skrev jag in inlägget att det rörde sig om ett test och att ni inte skulle läsa det.

Nu ser jag här att fem personer varit inne och läst mitt test-inlägg sedan igår. En av dem är jag. Jag var tvungen. Det var ju jag som testade. Men fyra till personer har alltså varit inne och tjuvläst.

Nu har jag fått nog. Nu vill jag ha namn! Och jag går inte härifrån förrän ni berättat vilka ni är, ni som bara inte kan låta bli att förstöra för alla andra.

Det är ni som kommer att vara ansvariga när jorden går under. Det är en av er som bara inte kommer att kunna stå emot frestelsen utan bara känna sig tvingad att trycka på knappen märkt “Tryck under inga som helst omständigheter här.”

Det sista vi hör kommer att vara en av er som uttalar orden: “Jag undrar vad som händer om jag trycker här.”

Så! Fram med namnen nu!

Maria Johanssons identitet stulen på nätet

Maria Johansson i Jönköping är upprörd. Domänen mariajohansson.com är registrerad på internet, men den pekar inte till hennes hemsida, utan till ett tyskt webbhotell.

– Jag är bestört. Det är verkligen obehagligt, säger hon.

Men det är inte bara domänen med hennes namn som blivit stulen. En snabb sökning visar att det finns minst tvåtusen andra personer i Sverige som kallar sig Maria Johansson.

– Det är förjävligt. Här har jag gått omkring och känt migg trygg hela mitt liv och så visar det sig att en massa människor använder sig av mitt namn. Det känns kränkande. Som om de stulit min identitet.

Maria Johansson har nu gjort en polisanmälan. Hon hoppas att polisen skall spåra upp förövarna. Hon har dock inga planer på att försöka köpa tillbaka domänen.

– Jag vill inte medverka till någon utpressning.

Tristare än att läsa Alex Schulmans blogg…

…är att läsa bloggare som skriver om Alex Shulman. OK, läs hans blogg då om ni tycker det är intressant eller underhållande, för det är det ju ibland, men hålla på och skriva en massa idiotinlägg om hur dum i huvudet ni tycker att han är?

Hur jävla präktig får man vara egentligen? Det är ju lätt att sitta på höga hästar och peka på idioten. Problemet är att man plötsligt upptäcker att det är man själv som är idiot.

Det är ju möjligt förstås, att Alex Shulman är precis sådär dum i huvudet på riktigt, som man kan tro när man läser hans blogg, men om det nu är så, vad gnäller ni för? Behöver ni verkligen sitta och orera om hur präktiga ni är jämfört med någon idiot?

Plis!