Att vara syrrans granne

Nu jävlar Alex! Nu skall du få! Konkurrens, det är vad du skall få. Av mig. Jag skall börja blogga nu! OK, jag har börjat för längesen men nu skall jag börja blogga om hur det är att vara en kille som bor granne med din syrra. Det kommer att bli årets grej!

Jag tänker dra in andra människor också. Min bror skall jag dra in. Och min knife. De kommer att bli chockade och antagligen säga upp bekantskapen. Min bror i alla fall. Min knife kommer antagligen inte att bli speciellt chockad. Hon kanske till och med uppskattar det.

Jag skall genast ringa min bror och be honom köpa en golfbil. Jag tänker filma också, när han sätter kakel i sitt badrum. Det skall ni få se! Det kommer att bli jävligt underhållande!

Alldeles snart drar jag igång. Då skall du få se Alex, att det är fler än du som kan.

Jag kan knappt bärga mig!

6 reaktioner till “Att vara syrrans granne”

  1. Ojdå. Här är vi på hugget så här på lördagskvällen. Har för övrigt aldrig läst Alex. Jag har ju dig. 😉

  2. Nu har jag varnat honom iaf. Din bror. Så han inte blir så chockad. Han sa: Exellent!

Kommentarer inaktiverade.