Läsarutmaning: Vad skall jag göra imorgon?

Såhär ligger det till: Jag är i Stockholm, imorgon är det måndag och jag har ingenting att göra.

Så var det planerat, men nu börjar jag inse problemet: Jag klarar inte av att göra ingenting. Jag blir uttråkad, rent av deprimerad och drabbas av damp om jag ens försöker.

Därför, kära läsare, ger jag er nu i uppdrag att komma med förslag på vad jag skall göra imorgon. Ni skriver era förslag som kommentarer till detta inlägg. Jag väljer sedan det eller de förslag jag tycker är bäst och ägnar dagen åt att göra det som föreslås.

Kom igen nu! Plocka fram fantasin och kreativiteten! Jag vill ha riktigt skruvade förslag så att det blir en dag att minnas. Ni har till åtminstone klockan tio imorgon på er.

Alltihop kommer naturligtvis att dokumenteras och bloggas.

3 reaktioner till “Läsarutmaning: Vad skall jag göra imorgon?”

  1. Jag försökte ju få dig att tatuera dig, men det verkar ju inte bli något med det. Så då tycker jag att du ska gå på så många olika konditorier (inte bara vanliga caféer!) och se hur mycket tårta du kan få i dig. Jag menar – jag kan ju inte gå runt och vara tjock alldeles själv!

  2. Undvik tatueringar.

    Promenera i solen på söder. Ta med tidningar. Sätt dig på en bänk i solen och läs. Leta upp lämplig uteservering där du intar en bättre lunch. Promenera hem. Voilá, en semesterdag!

  3. En dag för sent kommer förslaget från mig: att leta reda på 50-talsbutiken och titta i den och hannla saker i den.

Kommentarer inaktiverade.