Frustrerade Mac-ägare får chockbesked

Frustrerade Mac-ägare som helst av allt skulle vilja se sin dator dö en en snabb men plågsam död drabbas åter av dåliga nyheter. Ännu en gång visar sig de satans datorerna vara i det närmaste oförstörbara.

Senast 12 juli i år försökte Alex Schulman ta livet av sin Mac efter ett tråkigt besked i mejlen. Detta misslyckades totalt. Endast skärmen gick åt helvete och det som skulle blivit en lyckad slakt slutade istället med dryga reparationskostnader. Mer pengar till Apple således.

Nu har en man i British Columbia försökt ta livet av sin Mac genom att backa över den med bilen. Även han misslyckades dock. Det enda som inte längre fungerar är skärmen och DVD-läsaren. Den stackars Mac-ägaren leter nu efter reservdelar på eBay eftersom han inte vill betala de 900 dollar Apple begär för att reparera datorn.

För dig som köpt Mac men ångrat dig finns förmodligen bara två alternativ: Bit ihop, eller göm datorn längst in i någon garderob och hoppas att du glömmer bort den.

5 reaktioner till “Frustrerade Mac-ägare får chockbesked”

  1. Köpt Mac men ångrat sig? I don’t think so. Ungefär lika sannolikt som att amerikanska armén skulle hitta Usama bin Laden.

  2. Ångrat och ångrat. Den är precis lika bra eller kass som alla andra persondatorer, om än på lite andra sätt.

    Fönstersystemet lämnar en del övrigt att önska. Det gör i och för sig fönstersystemet i Windows också, men det är å andra sidan sällan jag hör någon orera högt och ljudligt över hur fantastiskt överlägset det är jämfört med konkurrenterna.

Kommentarer inaktiverade.