Jag vill åka till Sköve om två dagar… kanske

Tågen är för tomma och måste fyllas. Därför satsar SJ nu på auktioner där överblivna platser säljs, med ett utropspris på en krona.

Auktionerna startar två dygn före avgång och stängs när sex timmar återstår.

Frågan är förstås vilken typ av resenärer som kommer att nappa på det här. Finns det verkligen en massa människor som är intresserade av att kanske åka tåg om två dygn men som kan vänta till sex timmar före avgångstid med att bestämma sig för om det är värt pengarna?

Vi här på redaktionen kommer att följa experimentet med stort intresse och förstås att göra egna försök med denna biljettform. Rapport kommer.

5 reaktioner till “Jag vill åka till Sköve om två dagar… kanske”

  1. Så när kommer rapporten om dessa auktionsbiljetter då. Vad jag kan se finns det massor med biljetter som går bort för en och två kronor mitt i veckan.

    Kul blogg det här. Synd att ni inte skriver mer inlägg.
    L

  2. det är väl ett ypperligt sätt för folk med inte så god ekonomi att resa lite? studenter som kan åka närsom, även med kort varsel och smal plånbok. om du skulle komma ut ur din bubbla där du själv inte längre konstant är i centrum så kan du väl förstå att andra med annan livsituation än du kan dra nytta av det här?

  3. Självklart är detta en toppenidé. Vinner de inte auktionen men ska åka ändå, ja då är det ju bara att springa ner på station o köpa en biljett eller via sj.se eller telefon så kan de ju åka iaf 🙂

  4. Först gnälls det om att man inte kan köpa biljetterna lång tid i förväg för att så långt fram i tiden kan man inte planera. Nu gnälls det om att det inte går att köpa biljetterna för nära inpå avgången. När ska biljettterna köpas månne?

Kommentarer inaktiverade.