Ny forskning gör män onödiga

SLUTKNULLAT Ännu ett steg mot det mansfria samhället är taget. Brittiska forskare har utvecklat en metod för att tillverka spermier av kvinnlig benmärg. Efter att ha testat tekniken på möss har nu forskarna ansökt om tillstånd att prova på mänskliga celler. Redan om fem år räknar forskarna med att kunna tillverka fullt fungerande spermier.

Feminister firar
Flera feministorganisationer som syrrans granne varit i kontakt med under dagen vädrar nu morgonluft och på Feministiskt initiativs partikansli firades det hej vilt under dagen.

– Äntligen! Det här har vi väntat på länge, säger Gudrun Schyman i en kommentar.

Desto dystrare var stämningen bland manschauvinisterna. Orföranden för föreningen Riktiga karlar ville inte svara på några frågor utan mumlade bara något om att gå ut och hugga ved innan han försvann iväg i sin Volvo 240.

Allt hopp är dock inte ute för männen. Om det går att göra spermier av kvinnors benmärg borde det gå lika bra att tillverka ägg av benmärg – från män. Då återstår bara att lösa det lilla problemet med manliga graviditeter.

4 reaktioner till “Ny forskning gör män onödiga”

  1. Jag ser verkligen fram emot att det löser det bagatellartade problemet med manliga graviditeter, kan vi skicka folk till månen borde det vara en smal sak!
    =)

  2. Jag tycker att det låter utmärkt. Kanske kan världen räddas utan min drastiska lösning som jag beskrev i mitt inlägg http://mill.bloggspace.se/410412/Ar-det-inte-otackt/ (hur lägger man in en länk i en kommentar?). Inlägget gick ut på att man utrotar hela mänskligheten. Men nu har jag en bättre idé. Vi avskaffar mänskligheterna och behåller kvinnligheterna på jorden, så blir nog det mesta till det bättre.

    Tjipp å hej å kram

  3. Äntligen kan vi börja ägna oss åt viktiga saker som vin, konst och musik istället för att tänka på sånt som fortlevnad.

Kommentarer inaktiverade.