Per Schlingmann: ”Nej förresten, såhär var det…”

Moderaterna ångrar sig. Efter att ha blivit varse det kompakta motståndet mot FRA-lagen som pressades igenom har partiet nu ändrat ståndpunkt kring varför lagen behövs.

– Vi pratade ganska mycket om att lagen skall skydda oss från yttre hot. Tydligen var det många som inte gick på det, så nu har vi ändrat oss och säger istället att detta är en anti-terrorlag, säger moderaternas partisekreterare Per Schlingmann.

Information har nu gått ut internt i partiet så att ingen tvekan skall råda kring vad den officiella förklaringen är till att svenska folkets kommunikation måste övervakas av FRA.

– Det har varit mycket diskussion om integritetsfrågan och det är ju lite fel fokus. Vi har ju drabbats av en hel del terrordåd här i Sverige på senare år. Det är därför lagen behövs och det är viktigt att människor förstår det. Vi måste kunna skydda oss, säger Per Schlingmann.

4 reaktioner till “Per Schlingmann: ”Nej förresten, såhär var det…””

  1. Anti-terrorism lag?

    Vilka jävla terrorister? Det finns ingen hotbild mot oss, måste politkerna drabbas av ”terrorismfeber” som USA.

    Jag säger bara detta, när Skatteverket ber att ta del av FRA:s insamlade materiel, då kommer nog Svensson bli riktigt arg. När Skatteverket får reda på att ladan på tomten tjänar som bostad och måste taxeras, eller andra små ”skattetricks” som alla använder sig av.

Kommentarer inaktiverade.