The mäta arslet project

Arslet är runt och fint på utsidan, men hur ser det ut på insidan?Tänker du jobba arslet av dig i vår? Eller är du träningsfreak och tänker träna arslet av dig? Du kanske går mycket på krogen och tänker dansa arslet av dig?

Det spelar egentligen ingen roll. Har du ett arsle som du tänker göra dig av med i vår vill vi gärna ha dig som deltagare i vårt the mäta arslet project.

Som första forskarlag i världen har vi bestämt oss för att ta reda på hur stort arslet egentligen är. Bredden är enkel att mäta. Likaså hur långt arslet sticker ut. Men hur långt in i kroppen arslet egentligen går har ingen hittills lyckats ta reda på. Förrän nu. I vår tänker bli först med att presentera tillförlitliga siffror.

Tillhör du våra fokusgrupper? Anmäl dig genast till redaktionen!