The mäta arslet project

Arslet är runt och fint på utsidan, men hur ser det ut på insidan?Tänker du jobba arslet av dig i vår? Eller är du träningsfreak och tänker träna arslet av dig? Du kanske går mycket på krogen och tänker dansa arslet av dig?

Det spelar egentligen ingen roll. Har du ett arsle som du tänker göra dig av med i vår vill vi gärna ha dig som deltagare i vårt the mäta arslet project.

Som första forskarlag i världen har vi bestämt oss för att ta reda på hur stort arslet egentligen är. Bredden är enkel att mäta. Likaså hur långt arslet sticker ut. Men hur långt in i kroppen arslet egentligen går har ingen hittills lyckats ta reda på. Förrän nu. I vår tänker bli först med att presentera tillförlitliga siffror.

Tillhör du våra fokusgrupper? Anmäl dig genast till redaktionen!

Syrrans granne upprättar stjärtkatalog.

ArsleDen amerikanska fotografen Spencer Tunick hann före men syrrans granne låter sig inte nedslås utan går nu från ord till handling och upprättar Sveriges första stjärtkatalog.

– Att visa lite naket leder nästan till höga besökssiffror. Att kombinera naket med användardrivet är nästa naturliga steg. Jag är säker på att en stjärtkatalog ligger helt rätt i tiden, säger syrrans granne.

Stjärtkatalogen är tänkt att bestå av bilder på läsarnas egna stjärtar, som skickas in per mms eller epost. Stjärtarna kommer att presenteras helt anonymt.

Det finns också planer på olika kringtjänster. Bland annat finns planer på ett spel med arbetsnamnet “the Få arslet rakat på scenen ceremony” där användaren väljer ut en lagom hårig stjärt som han eller hon sedan skall raka på tid, inför publik.

Andra planer gäller olika typer av performance art, där användaren kan betala för att ge någon smisk på stjärten. Själva smiskandet kommer att utföra av en utvald grupp konstnärer som efteråt rapporterar om smiskandet tillbaka till beställaren. Några bild- eller ljudupptagningar kommer det inte att bli fråga om.