Humor

Allvarligt utbrott av apparaternas dag. Allmänheten varnas.

Windows has encountered an APPARATERNAS_DAG event and must be rebooted.

Ett allvarligt utbrott av apparaternas dag rapporteras under morgonen ha inträffat i centrala Göteborg. Utbrottet inträffade vid halv sju imorse då arbetet skulle börja för dagen och hade sitt epicentrum i stadsdelen Masthugget.

Polisen tror nu att utbrottet lagt sig men uppmanar ändå allmänheten att hålla sig ifrån området åtminstone fram till lunch.

– Allt vi vet pekar på att utbrottet är över, men man vet ju aldrig med efterskalv och liknande. Det kan smälla till igen, säger komissarie Bengt Andersson vid Polisen i Västra Götaland.

En kommentar till “Allvarligt utbrott av apparaternas dag. Allmänheten varnas.”

  1. Stackars satar. Apparaternas_dag… det är inte att leka med. Vad jag förstår är det ytterst få som återhämtat sig fullt ut efter dessa utbrott. Men osäkerheten inom vetenskapen är bristfällig då det finns mycket få dokumenterade fall av utbrott av Apparaternas_dag. Det kan dock enligt expertis finnas ett visst mörkertal. Stackare som lider av följderna i det tysta.

Kommentarer inaktiverade.