Björn Ulvaeus har inga byxor!

Den som inga byxor har - han får gå med rumpan bar– Är det så förbannat besvärligt att betala för sig, dundrar Björn Ulvaeus och demonstrerar därmed sin totala okunnighet.

Ja Björn, det är förbannat svårt. I de flesta fall är det faktiskt helt omöjligt att betala för sig. Upphovsrättsindustrin har i femton år visat ett totalt ointresse för att erbjuda distribution på nätet och i de fall något bolag trots allt erbjuder distribution online så är det antingen till fantasipriser eller i ett fraktskadat format som gör produkten oanvändbar.

I det perspektivet kanske man inte ska vara så förvånad över att folk föredrar gratis. Det är faktiskt jättesvårt att konkurrera med gratis om det man tillhandahåller är ingenting alls.

Detta, Björn Ulvaeus, skulle du veta om du tillbringade någon som helst tid online, men jag antar att du är alldeles för upptagen med att räkna pengar för att ha tid med tocket trams. Internet är något som den uppenbarligen tjuvaktiga pöbeln får sysselsätta sig med.

3 reaktioner till “Björn Ulvaeus har inga byxor!”

  1. ”- Det är möjligt att cd-skivan som format är på väg bort ändå, men det är ett beslut för skivbolagen och inget som The Pirate Bay har rätt att tvinga fram, förklarade Peter Danowsky för GP under en paus i förhandlingen, som blev kortare än vad tingsrätten planerat.”

    http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=477379

    Vänta nu, är det inte folkets beslut? Om företagen beslutade vad folket skall köpa skulle jag vara rik och alla bära hatt!

  2. Stackars Björn som får sina royalties utbetalda till utländska bolag för att slippa svensk skatt.

Kommentarer inaktiverade.