Syrrans granne i sommarskrud

syrrans granneLagom till den olidliga sommarhettan och den totala sommarstiltjen kommer syrrans granne i sommarskrud, med flera läckra färger.

Extra nöjd är jag med den lätt köttfärgade ton som pryder bloggens nya kategori – Dagboken.

Det började som vanligt i god och minimalistisk anda, men slutar, också som vanligt, i ett underbart kaos av färg.

Ser allt ut som röv i just din webbläsare? Lämna ett meddelande i kommentarsfältet. Glöm inte att berätta vilken webbläsare du kör och vilken version.

5 reaktioner till “Syrrans granne i sommarskrud”

 1. I Google Chrome syns inte länkarna; de får samma färg som brödtexten.

  Utseendet skall man ju inte diskutera, eftersom smaken är som baken, men det är något lättare att navigera nu, med den nya skruden påtagen.

 2. Alltså, jag vet inte om jag gillar det här med valfriheten på internet riktigt. Kan vi få tillbaka televerket? De kan distribuera datorer som en del i internetabonnamenget och ve den som kopplar in icke godkänd utrustning. Som på den gamla goda tiden.

  Det ska vara en prickad linje under länkarna och för övrigt inget pynt om man inte hovrar, men jag får väl installera Google Chrome och ta mig en titt då eftersom det tydligen är ett problem.

  Enklare navigation var ju ett av målen. Sen är det ju alltid frågan om man gillar färg förstås…

 3. Om det kan vara till någon tröst, så syns länkarna tydligt (blå med understrykning) i Google Reader. Samma som vid mouse_over i Google Chrome alltså.

  Och jo, jag är en av de där konservativa fossilerna som föredrar så få färger som möjligt omkring mig när jag läser. Böcker (mitt favoritmedium) är ju normalt ganska konservativa i det avseendet — till skillnad då från serietidningar.

Kommentarer inaktiverade.