Nytt världsrekord i kappvänderi

Lars G Josefsson, vd för Vattenfall, sätter idag nytt världsrekord i kappvänderi, i SvD:

Är du som har byggt upp Vattenfalls kolkraftverksamhet rätt person att leda den omställningen?

– Ja, definitivt. Om det är något som är mitt signum så är det väl engagemanget i klimatfrågan, säger Lars G Josefsson.

Ja, att bygga kolkraftverk visar sannerligen på engagemang, men kanske inte för utan snarare mot miljön. Men det är tydligen inget problem för Lars G Josefsson eftersom han  kan tänka sig att när som helst byta ståndpunkt och inriktning.

Jag vill passa på att gratulera regeringen till ett fantastiskt val av vd. Ni har lyckats hitta en person som, om möjligt är en ännu mer obegåvad och principlös nickedocka än ni själva.

6 reaktioner till “Nytt världsrekord i kappvänderi”

  1. Likt regeringen är han det bästa som går att få för pengar. Ju mer pengar desto bättre chefer får vi ju nämligen — såväl i riksdag och regering som i statliga verk och företag. Det vet ju alla. Duh!

  2. Håller nog inte riktigt med. Josefsson sitter faktiskt som klimatrådgivare i FN. Riktigt hur det går ihop med att äga kolkraftverk är jag osäker på. Eller också gör det det.

  3. LOL! Jag förstår din frustration Mats.

    Det säger ju inte så mycket, nej. Representanter från företaget som tillverkar och säljer dyrt (men hur dyrt är tydligen hemligt med hänsyn till nationens säkerhet) det obeprövade svininfluensavaccin, som svenska staten genom avtal tvingats inhandla 18 miljoner doser av eftersom WHO har förklarat att denna influensa är en pandemi, sitter som rådgivare i WHO.

  4. Med tanke på den senaste utvecklingen vad gäller Vattenfall och Josefsson, så är det inte utan att man får starka Vad Var Det Jag Sa-vibbar…

    Självklart kommer ingen av Syrrans grannes läsare att glömma var vi läste det först!

Kommentarer inaktiverade.