Välkommen hem till Herr och Fru Olja!

Olja kvinna, olja man och olja original

Barnolja har jag ju sett och det är ju konstigt nog. Men nu alltså. Nu har barnoljan vuxit upp och då duger det inte att vara könlös längre. Nej, när olja blir stor blir den antingen man eller kvinna, som de flesta andra av oss. Ja, sen finns det olja som avviker och blir original istället, men det är ju också ganska mycket som i verkligheten.

Ni missar väl förresten inte Holistics Kolloidalt Silver – Ej joniserat. Om mans- och kvinno-olja är underligt så är det ingenting emot detta mystiska silver. Det är inte joniserat i alla fall, så jag antar att det helt enkelt är rent silver i flaskan. Silver som man ska dricka, förmodar jag.

Det kan nog bli svårt att få ned, men då kan man alltid smörja med lite olja man eller olja kvinna, efter behag. (Ju större behag desto mer olja.)

Syrrans granne granskar: pungen

De flesta män har en pung. Den hänger i skrevet och används som förvaringsplats för testiklarna. De förvaras där, har jag fått höra, för att de inte ska bli för varma. På det hela taget verkar det ganska smart uttänkt av naturen.

Men något måste ha blivit fel, för varmt blir det. Få ställen på kroppen blir så svettiga som pungen och dess omgivningar. Svetten frodas där och luktar förstås, men det märker man ju inte så mycket av på dagarna när man har byxorna på sig.

Något som däremot märks är hur klistrig pungen blir av all den där svetten. Den klibbar fast vid benen och hamnar fel och måste justeras. Om man befinner sig på något avskilt ställe är detta lätt ordnat, men är man någonstans där det av någon anledning inte är lämpligt att stoppa handen i brallan får man försöka att medelst mycket hjulbent gång få påsjäveln att lossna från benet. Inte bara ser det jättekonstigt ut, det fungerar dessutom sådär halvbra.

Mycket besvärligt är det, alltihop. Och tro för all del inte att det hjälper att byta bort boxershortsen. Då får man snabbt en massa andra problem med att kalsongerna drar ned pungen och gör det hela ännu mer obekvämt.

Pungen får en medelmåttig trea på en femgradig skala. Med några mycket enkla förbättringar från naturens sida hade betyget kunnat bli mycket bättre.

Forskare: Det manliga könet digitalt

Att män inte har sinne för färg är känt sedan länge, men nu har en grupp isländska forskare kommit fram till att det är värre än så. Män ser på världen i bara två nyanser: Svart och vitt.

– Tecknen har egentligen funnit där länge, säger forskningschef Ivar Svingudsdottir, vid universitetet i Reykjavik.

Forskarna har under sin fyra år långa studie undersökt 3000 slumpvis utvalda män. Resultaten pekar entydigt på att den manliga hjärnan endast förmår dela in världen i motsatspar. Det är därför, menar forskarna, som vi har krig och fred, kärlek och hat, och vänner och fiender.

– Hade kvinnor styrt världen är vi säkra på att det hade funnits fler nyanser, säger Ivar Svingudsdottir.

Förklaringen till männens svart-vita värld tror forskarna är rent genetisk.

– Mannen har två testiklar. Precis som en dator har män alltså bara två tillstånd. Ett eller noll. Där har vi den enkla förklaringen, säger Ivar Svingudsdottir.