Är det alltså riset som är den dyra ingrediensen i sushi?
Bara de inte skär ned på fisken så betalar jag gladeligen mindre för att slippa sushibitar stora som mobiltelefoner.
Är det alltså riset som är den dyra ingrediensen i sushi?
Bara de inte skär ned på fisken så betalar jag gladeligen mindre för att slippa sushibitar stora som mobiltelefoner.
Alltså, jag gillar sushi. Jag gillar riset, fisken, sojan och wasabin (även om wasabin är falsk.) Jag gillar kombinationen och jag gillar den i lagom stora munsbitar.
Men alltså, varför tycks det som om sushirestauranger numer tävlar i att servera de mest groteskt stora risklumpar med ytterst små fiskbitar på? Vi snackar fotbollar nu alltså. Eller ja, stora som mobiltelefoner i alla fall.
Jag antar att det handlar om att det skall se mycket ut och mycket är det ju, av den billiga basvaran ris, men det kan väl inte finnas någon människa som går på det här…
Jag vill ha ris och fisk, inte ris och ris och ris och ris och ris och ris och lite till ris och sedan på slutet ytterst lite fisk.
Vad är grejen egentligen?