Bloggbröllop!

Vad får man om man blandar syrrans granne med hannaholivia?Efter att under två dagars tid ha gått och sneglat på varandra bestämde sig bloggarna syrrans granne och hannaholivia idag för att slå sina påsar ihop och gifta sig.

– Det var faktiskt hannaholivia som friade, säger syrrans granne generat i en kommentar.

Exakt vad slutresultatet kommer att bli av denna fusion är det i dagsläget ingen som vågar spekulera i men fotomontaget i denna artikel kanske kan ge en försmak om vad som väntar.

3 reaktioner till “Bloggbröllop!”

  1. Som syrrans blivande fru vill jag bara kommentera mitt konstaterande av LYCKA!
    Det lite märkliga är att ingen på redaktionen fällt en tår över inslaget att romantik på mycket hög nivå. Ang min sidekick så är hon precis lika självklar som häftappareten är på ett varuhus. Den enda skillnaden är att hon fyller något större funktion!

  2. att glömma granne efter syrrans är som att inte komma ihåg vad jag hade tänkt skriva här. utan därför bara ber om ursäkt.

  3. Ryktet om vårt äktenskap har spridit sig som en löpeld. Några frågeställningar dyker upp, bland annat en kommentar från ”en god soppa i sälen” som påstår att sked skulle vara bättre än kniv och gaffel. Jag har ju varit tvungen att svara utan vetskapen om din åsikt. Var bussig och gå in och tyck till under bloggen ”nackdel att vara kniv utan gaffel”. Och innom en snart framtid får vi diskutera igenom hur vi ska tackla den här typen frågor och hur vad vårt nästa steg blir.

Kommentarer inaktiverade.