Livsstil i Väst får konkurrens

OstVästra Götalandsregionen och AB Volvo driver sedan flera år projektet Livsstil i väst. Till hösten får de konkurrens. Då startar  syrrans granne projektet Livsstil i ost. Sponsorerna står på kö för att få vara med och vi förhandlar redan med flera mejerier.

Livsstil i väst fokuserar väldigt mycket på motion och kost, men vi tycker det är viktigare att bejaka livets glädjeämnen. Ost är ett sådant. Ost är gott och innehåller flera nyttiga näringsämnen. Ost finns i många färger, former och smaker. Det finns en ost för alla!

Ost är din vän och det tänker vi ta fasta på! Häng med oss redan från början. Projektstarten är planerad till september, men du kan redan nu skicka en intresseanmälan till redaktionen om du vill vara säker på att inte missa något.

3 reaktioner till “Livsstil i Väst får konkurrens”

  1. Jag anmäler mig! Ost är bättre än män! Vikigost. Prästost. Och jajaja cheddar, och brännvinsost, parmesan… Cheese. Här kommer jag att ha skäl att återvända.

  2. Jag har precis gått med i Livsstil i Sydväst.
    Med Livsstil i Sydväst är vi ute och lägger nät i gryningen innan arbetet på Volvo tar vid. Sedan säljer vi fångsten till medlemmarna i Livstil i skinnväst (alltså dom från Gamlestan).

Kommentarer inaktiverade.