DN motståndare till fri och allsidig debatt?

Det verkar som om självaste Dagens Nyheter är motståndare till fri och allsidig debatt i ämnet prostitution. Bloggaren Isabella Lund som driver bloggen Att arbeta som eskort rapporterar att hennes blogginlägg konsekvent ratas på dn.se.

Det här kommer naturligtvis att drabba mig hårdare än DN, men jag ser inget alternativ. Från och med nu är länkar till DN portade från denna blogg.

Läs andras kommentarer i frågan på knuff.se, eller skaffa en kampanjknapp från projo.

3 reaktioner till “DN motståndare till fri och allsidig debatt?”

 1. Din blogg har verkligen bytt stajl. Inte bara utseendemässigt. Ozzy tycker lite tråkigt. Saknar nyheter som ”många grät över spilld mjölk”. Men sånt kanske inte säljer…

 2. Vissa dagar finns det spilld mjölk att blogga om. Andra dagar bara regnar det och vi blir tvungna att blogga om ost. Ibland har vi bara en massa bilder på rost som vi har fotograferat ute på stan.

  Ibland händer det saker som kräver en kommentar. Då kommenterar vi det.

  Det är denna vettlösa blandning, detta samelsurium av idioti och fullständigt allvar blandat till en oigenkännlig gegga som går under benämningen Slackerprosa. Allt och ingenting på samma gång.

  Vad som säljer är egentligen en ganska ointressant fråga i sammanhanget.

 3. Nä,så är det när de självutnämnda så kallade fina damerna och herrarna raljerar runt i Svea rike med sin egen världsuppfattning.Kan de torka sig i ändan själv så är ju bara det en stor bedrift.

  Ha det gott.

Kommentarer inaktiverade.