Lägenhet i ruiner efter blondinattack

Möbler, kartonger och lösa pryttlar, huller om buller

STOCKHOLM: En blondin, en Åjdi och ett släp. Det var allt som krävdes för att lägga en tvårumslägenhet på Kungsholmen i ruiner.

Allt började lugnt. Lägenheten skulle vädras ur, städas och sedan möbleras. Men någonstans gick det snett. Det började med en soffa som inte gick att placera. Två gånger flyttades den. Ändå blev det aldrig riktigt bra. Fåtöljer, soffbord och flyttkartonger stod huller om buller i en enda röra.

Sedan skulle släpet köras tillbaka. Då inträffade mardrömsscenariot. En felkörning, en trång vändplats och ingen chans att backa.

– Det var bara att gå ur och lyfta runt släpet för hand, säger en av de inblandade.

Idag skulle möbleringen fortsätta. Men någonting hände och nu ligger lägenheten i ruiner.

– Det ser ut som ett bombnedslag; som om någon ställt in en massa grejer och sedan sprängt en handgranat därinne, säger en granne till vår utsända ikväll.

Personal från räddningstjänsten har varit och inspekterat platsen men ännu ikväll är det oklart hur lång tid röjningsarbetet kommer att ta.

5 reaktioner till “Lägenhet i ruiner efter blondinattack”

  1. Ähumm… Nu har väl du, eller nån granne, grävt djupt i arkiven ändå. Förvisso blondin med släp, men Åjdi – nänä. Trodde inte de där gamla bilderna fanns kvar. Sånt där kaos görs inte längre. Det var bättre förr. Enligt uppgift på den gamla goda tiden. September 2001. Nostalgi! För mig i alla fall. Lite lätt uppgraderad inför visning häromsistens blev gamla Bettan i alla fall.

  2. Alltså. Bilden har två aspekter. 1. Jag är glad att du valde en bild som inte är från min lgh, det där ser hyfsat städat ut. 2. Tänk om folk tror att det är en bild från min lgh, och tror att jag har gamla skolbänksstolar hemma! Hur hanterar vi detta?

Kommentarer inaktiverade.