6 reaktioner till “Knulla mer! Du hamnar i helvetet ändå.”

 1. Okey så börjas det i gen då att foilk knullar helvetet som vanligt utan att de vet vad de sysslar med. Och gör slut dagen efter. Är det inte så att vi skall börja med vänskap FÖRE SEXET? – Kanske 12 år – är jag då inte riktigt klok? –

  Så börjar en komfort-zons relation – En sådan som är så bräcklig att man folk bara lyfter på axlarna när det inte höll och barnen .. ja vi skall inte tala om det. Är det inte så att om man har en sexuell relation att man bör kunna ta ett sån´t förbannat ansvar – att man inte fegar ur när det stormar? Är det inte så att när män slår sina kvinnor – att ingen dera egentligen har lärt sig hur en RIKTIG relation skall fungera. Ni vet det där med ge och ta? – Att kunna ta ansvar – att kunna I en relation växa som människa. Att kunna ta till sig insikter av sin partner. att faktiskt känna att jag har lärt mig något..

  Att faktikiskt lära sig att det finns något bakom allt. Okey – Ni kanske inte fattar ett smack när jag skriver det här så jag skall ta det från början. När vi föds.. Är allt egentligen inte bara frågan om ett förbannat sexparty utan det handlar om energi. Precis som du kör en bil och det råkar gå lite snett och det frigörs en massa energi. Det är lätt att ta till sig jaget precis som om vi vore en maskin som kom ut ifrån ingenting. Men om alla skulle dö och födas helt och hållet meningslöst? Vad vore det för mening med allt då? Vi gör slut lite hit som happ och det kostar enorma mänger energi. Vi knullar runt utan att begripa att vi sårar andra människor – Vi som gråter får oss en skyhelvetes berg och dalbaneresa.

  Om inte det fanns en väg att leva och se saker från ett håll. Som förmodligen skulle få mänskligheten att gå sönder av förskräckelse. Vi föds igen och igen – och igen. Och i det kan vi se hur få begriper bättre, att inte såra – vi pratar respeken i att få vara kär på riktigt och inte fega ur bortom konfort-zons relationen.. Den som bara är till för att den är bekväm och inte den som gör att vi växer som människor.

  Och att de som vi försöker beskriva vackra saker – sådant som får vilken film som helst igenom detta; som amatörverk -till igenom ett fyrkantigt tankesätt – att det inte skulle finnas någonting utöver det är det liksom denna vackra notis.. En fråga om en helig mening med allt. Att där utöver dettta inte skulle finnas mer. – att hjärnans struktur bara är en konstig dator utan ursprung förutom våra gener. Jag skulle helt enkelt vilja be er att tänka hur ni som knullar – egentligen skaffar ett fordom för en själ, som skall hit och göra bra saker för oss andra. Och beroende på vad NI försörjer detta fordom med och i hur ni påverkar i bra eller dålig/sabbar det som det var meningen med det hela. (hon med hennes fingrar är som en vacker ton från en musikinstrument.. Ja ni tror säkert att jag redan är knäpp.. Men det handlar om en insikt / Att bygga förtroende för ERT eventuella barn – kan det gå åt fanders med allt; Med något som hade intentionen för något som var mycket mer viktigare. Knulla jojo.. Men jag skulle önska att ni förstår något… Bortom ett matrialistiskt tankesätt. Att När er dotter eller son börjar tala om konstiga drömmar – att NI verkligen tar tid att titta på deras framsteg när de ber er om att göra det. Om att NI verkligen sitter vid sidan om dem och ger dem trygghet. Att NI verkligen gör en vacker insats – och det är DETTA som är ERT ansvar. Det hela är lite gran ssom ett test – och ett slags utökning av ER livsinsikt. Och jag undrar – fegar ni ur?
  som vi transporterar –

Kommentarer inaktiverade.