Nej, jag bloggar inte med kuken

– Jag bloggar faktiskt inte med muffen, meddelar Anna Troberg, som svar på de senaste dumheterna från Aftonbladet.

Inte heller vi på syrrans grannes redaktion bloggar med könet, varken kvinnor eller män. Skulle vara grannens syrra möjligen, som har för vana att arbeta på distans, men jag håller det för ytterst osannolikt.

Möjligen kan det förekomma att vi, av rena kvalitetsskäl, bloggar nakna då och då. Men det har ju liksom ingenting med kön att göra, även om det kan leda till viss kontakt mellan själva könet och datorn.

Fittor invaderar det offentliga rummet

Fittan – många gånger oönskad, undanskuffad, nästan skambelagd – har tagit över. Det offentliga rummet har den tagit över. Inte så att den har kommit ut i friska luften. Dit är det nog ganska långt även om vissa personer hyser en förkärlek till att köra framskt.

Nej, den har tagit över på ett annat sätt. Ett symboliskt men inte speciellt subtilt sätt.

Titta till exempel på reklamen. Tara gör just nu reklam under parollen “Magasinet med mer insida” till vilken man fogat en bild på. Ja, en fitta helt enkelt.

De har visserligen maskerat den till handväska och det laxrosa innanmätet är utbytt mot smink, bakfylletabletter och en bibel, men alla med någorlunda normal fantasi kan ju tydligt se att det är en fitta på bilden. De har till och med fått dit en rejäl, lila klitoris.

Och sen var det ju detta med väskorna då. De där väskorna vi hittade på Åhléns. Av märket Fancy Fanny.

Fräcka fittan alltså. Det är vad handväskan heter. Det ger ju upphov till en hel del ordvitsmöjligheter om inte annat.

Jag undrar bara på vilket sätt Fittfrida är inblandad.

Dagens ord: tofsmuff

Tofsmuffen är ett djur, som lever i kvinnors skrev. Tofsmuffen är nära släkt med muffen, även känd som framstjärten.

Tofsmuffen utmärker sig genom sin hårbeklädnad, som inte är jämt utspridd, som hos muffen, utan istället koncentrerad till en tofs, vanligtvis placerad upptill.

Ett annat namn för tofsmuff är kisstofs.

Meddelande till alla spammare

Nej, jag får inga nedsättande kommentarer om min penisstorlek. (Penis förresten? Vad är det för töntord? Det heter kuk!) Alldeles nöjd faktiskt. Får ligga regelbundet och sådär.

Bara så ni vet alltså. Det är gulligt att ni bryr er om min kuk men nej, jag känner inget behov av Megadik eller något annat preparat just nu. Det går bra att sluta mejla.

Attention all spammers!

No, I haven’t been hearing any comments about my penis being small. (What’s up with using the word penis anyway? Don’t you think it sounds a bit rediculous? Is that the best you can do?) I’m all satisfied. Getting laid on a regular basis and so on.

Just for your information. I appreciate your concern, but I’m fine. Don’t need Megadik or anything similar at this time. Please stop calling!

Nytt i grönsaksdisken: Paprikafittan

Nej, vi kan verkligen inte sluta skriva om sex idag. Efter nyheten om moderatpolitikern som kräver ett stopp för kompisknullandet är sex det enda vi har i tankarna här på redaktionen. Tydligen är det inte bara vi här på redaktionen som drabbats. Även Fittfrida är inne på sex-spåret.

Jordgubbsfittan var länge ensam drottning på tronen. Nu får den konkurrens, av paprikafittan. Det meddelar Fittfrida i ett pressmeddelande nu på eftermiddagen.

Paprikafittan skall redan nu finnas för försäljning på Kvibergs marknad i Göteborg. Lagom till julhandeln väntas fittan finnas till försäljning i alla välsorterade livsmedelsbutiker i landet.

Med den nya paprikan kommer fitta nu att bli tillgängligt som ingrediens i en hel rad nya maträtter, från vanliga sallader till mustiga grytor.

Vulva-debatten rasar vidare

Vulvadebatten fick idag ytterligare bränsle, i form av ordet lax, som dök upp från ingenstans. Den kanske något långsökta förklaringen är att färgen på det kvinnliga könsorganet, även känt som rosa, råkar vara väldigt nära laxens.

Vad passar väl bättre än att döpa något efter hur det ser ut? Vulvan är rosa som en lax och syrrans grannes nya rekommendation är därför att det kvinnliga könsorganet hädanefter skall benämnas lax, eller laxen i bestämd form.

Några exempel:

  • Hennes lax var våt som en regnskog
  • När han tog henne på laxen skälvde hon till så att vinet i glaset hon höll i handen skvimpade ut.
  • Han drog varsamt ner hennes trosor och förde sakta in kuken i hennes våta lax.
  • Han skulle just till att sätta igång då hon sade: ”Laxen är dålig. Ta tvåan!”

Som alternativ till lax föreslås att det kvinnliga könsorganet kort och gott benämns rosa. Detta är dock inte att rekommendera eftersom rosa inte naturligt låter sig böjas som substantiv.