Kärleksbrev till en sökmotor

Tack Google cache!

Utan dig hade dagens utskick antagligen aldrig blivit av.

Det är nu ett och ett halvt dygn kvar tills riksdagen röstar om FRA-lagen. Har du inte kontaktat din riksdagsledamot och talat om vad du tycker än är det hög tid nu.

Ingenting är givet. Det kan vara just ditt brev eller ditt telefonsamtal som får allt att vända.

Informera dig:

4 reaktioner till “Kärleksbrev till en sökmotor”

  1. Jag har verkligen ansträngt mig – här kan du se svaret
    http://dinledamot.blogspot.com/2008/06/den-elektroniska-kommunikationen-r.html
    länken går till Göran Petterssons (m) blogg. Jag har skrivit två mejl både till honom som riksdagsman och till honom som fullmäktigeledamot, men det var först när jag gick in på hans blogg och lämnade en kommentar som jag fick en respons och en motivering till hans JA. Jag replikerade att jag förstod att han som f d försvarsanställd var förstående för deras intressen, men att jag hade hoppats att han somriksdagsman skulle väga in även andra intressen t ex integriteten. Bara att jag redan känner mig ängslig för om det är riktigt hälsosamt att vara så öppet emot lagen, innebär ju att skadan redan är skedd. Det blir ett otryggare samhälle att leva i och vem kunde väl tro det? Sverige denna frihetens stamort på jorden! Tur att vi har Badlands Hyena så att man kan garva åt absurditeterna.

Kommentarer inaktiverade.