Rökning rumsrent med ny elcigg

Äntligen, tänker kanske några av er, medan andra reagerar med stor fasa. Den elektriska cigaretten är här. Den innehåller nikotin och både ryker och glöder men utan att ge ifrån sig någon illaluktande tobaksrök.

Men naturligtvis är det alldeles för bra för att vara sant. Visst, det är en elektrisk cigg som simulerar glöd och som både ryker och innehåller nikotin, men cool? Nej, det kan man verkligen inte säga. Snarare riskerar produkten, om den nu får någon spridning alls, att ta smygrökandet till en helt ny nivå, för vem vill väl visa sig på stan med en sån här???

Nej, för den som vill fortsätta vara cool när han röker är det nog gammalt hederligt, livsfarligt tobaksbruk som gäller. Det är möjligt att produkten funkar bra för rökavvänjning, men som cigarettersättning ser jag helt enkelt inte att den har någon framtid.

Möjligen skulle jag kunna tänka mig att köpa en och ha på kontoret i skämtsyfte, men 600 spänn är alldeles för mycket pengar för att under några sekunder låta människor tro att man tappat förståndet fullständigt och börjat röka inne på kontoret.

En kommentar till “Rökning rumsrent med ny elcigg”

  1. Det var det tokigaste jag läst idag!
    Det är en suverän och cool produkt som fungerar superbra! Köpte precis min första idag coch den kostade 195:- totalt för allt man behöver för att komma igång.
    Har många vänner som röker dessa istället för sina cigg.

Kommentarer inaktiverade.