Bakugn, teknikstrul och gräsänkling

Min knife har övergett mig för sydligare breddgrader, etiketterna på bloggar.se har slutat fungera och det har blivit hett som i en ugn. Det kan omöjligt vara en slump att allt detta händer samtidigt.

Naturligtvis var det oundvikligt. Det började med att två blondiner, alltså the knife och den andra blondinen drog till Rhodos. Genast svarade moder natur med att skruva upp värmen här hemma i kalla Svärje till bristningsgränsen och som en följd upphörde all medveten tankeverksamhet att fungera.

Att i det läget bestämma sig för att flytta sin blogg var förstås dumt, men man blir ju inte så smart av värmen. Dessutom måste jag ju sysselsätta mig med något nu när jag blivit gräsänkling.

Så nu sitter jag här, alldeles svettig och lite lätt korkad, i en lägenhet som kokar över och med en blogg som för varje sekund tappar besökare eftersom jag inte för mitt liv längre kan få den indexerad.

Det kanske är lika bra att ta industrisemester i åtta veckor och försöka någon gång i augusti istället.

Nej, jag dricker nog öl istället…

2 reaktioner till “Bakugn, teknikstrul och gräsänkling”

 1. Ol ar det enda ratta. Det laker alla sar. Men snart ar jag hemma igen, da kan vi hanga pa blocket, ha telefonrok och diskutera vesantliga saker. Som vi allt gor. Puss pa dig forken.

 2. Öl läkte inte bara såren utan gjorde att jag vann konsertbiljetter. Till Sizzla! Ikväll. Öl igen med andra ord. Med klasskompisarna. Skolan vägrar ta slut!

  Min vecka är en spegling av din. Det är varmt och soligt som fan och fest varje kväll. Men jag kan ändå inte riktigt bärga mig inför våra kvällar tillsammans, på varsin punschveranda. Vilken sommar det kommer att bli!

  Förresten tror jag vi måste göra en bloggbebis snart. På allvar. Jag känner mig laddad och förberedd.

  Puss!

  /Your fork

  PS. Du vet väl att man måste skicka vykort till sin fork när man är bortrest i utlandet? DS.

Kommentarer inaktiverade.