Helvetet i stor omorganisation

Helvetet står inför sin största omorgansation genom tiderna. All personal har sagts upp och blivit ombedd att söka sina jobb på nytt.

– Vi har haft ett rent helvete här med en väldigt rörig organisation och en snårskog av chefsnivåer. Nu vill vi komma ifrån detta och förenkla, förhoppningsvis för alla, säger Djävulen i ett pressmeddelande under förmiddagen.

Inte bara organisationen ses över. Hela lönesystemet byts ut. I fortsättningen kommer all personal att få betalt i Jävlo, oavsett lokaliseringsort.

– Tidigare har vi haft olika avtal. Vissa lokala helveten har använt sig av landets valuta medan andra helt enkelt betalat ut löner i natura. Det fattar ju vem som helst att det blir omöjligt att jobba med jämställdhet då.

Förändringarna träder i kraft efter segdragna förhandlingar med facket. Saddam Hussein, ordförande i småjävlarnas centralorgansation, tror att de flesta som tjänstgör i helvetet till slut kommer att bli nöjda.

– Jag kan förstås inte lova att varenda jävel blir nöjd, men på det hela taget tror jag de flesta kan se fram emot en het helg hemma vid brasan, säger han.

En kommentar till “Helvetet i stor omorganisation”

Kommentarer inaktiverade.