Helvetet i stor omorganisation

Helvetet står inför sin största omorgansation genom tiderna. All personal har sagts upp och blivit ombedd att söka sina jobb på nytt.

– Vi har haft ett rent helvete här med en väldigt rörig organisation och en snårskog av chefsnivåer. Nu vill vi komma ifrån detta och förenkla, förhoppningsvis för alla, säger Djävulen i ett pressmeddelande under förmiddagen.

Inte bara organisationen ses över. Hela lönesystemet byts ut. I fortsättningen kommer all personal att få betalt i Jävlo, oavsett lokaliseringsort.

– Tidigare har vi haft olika avtal. Vissa lokala helveten har använt sig av landets valuta medan andra helt enkelt betalat ut löner i natura. Det fattar ju vem som helst att det blir omöjligt att jobba med jämställdhet då.

Förändringarna träder i kraft efter segdragna förhandlingar med facket. Saddam Hussein, ordförande i småjävlarnas centralorgansation, tror att de flesta som tjänstgör i helvetet till slut kommer att bli nöjda.

– Jag kan förstås inte lova att varenda jävel blir nöjd, men på det hela taget tror jag de flesta kan se fram emot en het helg hemma vid brasan, säger han.

Syrrans granne förvisad till sjätte kretsen i Helvetet

Efter en webbolycka tidigare ikväll förvisades syrrans granne plötsligt till sjätte kretsen i Helvetet.

– Det var ett ögonblicks verk. Jag svarade på några frågor i en enkät på webben och plötsligt hamnade jag här, låter han hälsa genom sin pressekreterare.

Syrrans granne kommer nu att brinna i en öppen grav i all evighet. Huruvida han kommer att kunna blogga från sin nya bostad återstår att se, men redaktionsledningen har redan vidtagit åtgärder för att snarast utrusta helvetet med trådlöst bredband.

En anonym källa vi talat med ikväll säger att det visserligen är jobbigt att brinna hela tiden men att arrangemanget medför stor handlingsfrihet för de fördömda kättarna, så länge de håller sig på plats i sina öppna gravar.

– Det är jävligt varmt här, men man slipper ju gå utan kläder åtminstone. Annars tycker jag det känns ganska ombonat. Hårdrocken är något jag särskilt uppskattar, säger syrrans granne.

Redaktionen hoppas att snart ha fått en brandsäker terminal på plats så att bloggandet kan fortsätta.

Nedan följer pressmeddelandet från Helvetet i sin helhet:

The Dante’s Inferno Test has banished you to the Sixth Level of Hell – The City of Dis!
Here is how you matched up against all the levels:

Level Score
Purgatory (Repenting Believers) Very Low
Level 1 – Limbo (Virtuous Non-Believers) Very Low
Level 2 (Lustful) Very High
Level 3 (Gluttonous) Very High
Level 4 (Prodigal and Avaricious) Extreme
Level 5 (Wrathful and Gloomy) Very High
Level 6 – The City of Dis (Heretics) Extreme
Level 7 (Violent) Extreme
Level 8- the Malebolge (Fraudulent, Malicious, Panderers) Extreme
Level 9 – Cocytus (Treacherous) Very High

Take the Dante’s Inferno Hell Test

Ritningar till helvetesmaskin på drift – allmänheten varnas

Ritningar till en topphemlig helvetesmaskin har stulits från företaget Wreak Havoc Internationals kontor i Solna. Företagets VD, Jan Hammarsås går nu ut och varnar allmänheten och vädjar om hjälp.

— Om fel personer får tag i ritningarna kan de ställa till med ett rent helvete, säger han.

Företaget blev känt hos allmänheten sedan det uppdagats att man sålt helvetesmaskiner till USA för användning i kriget mot Talibanerna i Afghanistan 2001, något som väckte stark kritik. Inbrottet som upptäcktes av en städare under torsdagen tros ha ägt rum under natten till söndag.

På kontoret i Solna arbetar man uteslutande med konstruktion och utveckling. Jan Hammarsås vill inte avslöja var företagets andra anläggningar finns, av rädsla för fler inbrott.

— Vi har skärpt säkerheten på alla platser där vi är representerade. Vissa av våra underleverantörer har också vidtagit åtgärder, avslutar Jan Hammarsås.