Ubuntu ersätter Mac OS X

Jag vill att ni ska vara jävligt medvetna om att jag nu installerar Ubuntu på Macen. No more Mac OS X alltså!

Steve Jobs kan dra nåt gammalt över sig!

Så, nu kan ni sätta igång och formulera era smädelser alla Apple fan boys (och girls.) Kommer ni på en riktigt bra smädelse kanske ni får ett fint pris.

7 reaktioner till “Ubuntu ersätter Mac OS X”

  1. Antingen är man för eller emot sekten. Jag tycker det låter som du är på rätt spår. Men jag tror du kommer att få jobbigt med vinyl rippningen nu då jag inte hittat drivisar för audiofil till Linux. Hittar du det vill jag veta! Det är nämligen ända skälet till att jag har en Fönsterdatror kvar.

  2. Tjena SyrransGranne, jag behöver din hjälp att få veta hur man får tag på en Ubuntu version till Mac.. jag är nämligen intresserad av att göra samma sak menjag hittar bara PC-versionen. Hoppas du kan hjälpa till! Maila isf gärna till info@laurencestar.com. Tack så mycket!

Kommentarer inaktiverade.