Vad är det för fel på näthandeln?

Det skall vara fan att vara kund i internetåldern. Ni vet, de där nya tiderna vi lever i när allt är mycket bättre för oss konsumenter, eftersom webben gör världen transparent. Eftersom vi nu har tillgång till all upptänklig information kan vi inte längre bli blåsta av näringsidkare som lever av sitt informationsövertag. De har inget informationsövertag längre.

Precis som om det gjorde någon skillnad.

Fortsätt läsa Vad är det för fel på näthandeln?

Handelshinder

HornbachJag hade ju tänkt, och eftersom det är tanken som räknas är detta att likställa med verklig handling, att jag skulle uträtta en massa ärenden nu i helgen.

Rätt mycket skulle inhandlas. Jag har till och med gjort en lista över vad så att jag säkert skulle komma ihåg allt och orka med åtminstone hälften.

Naturligtvis skulle en hel del göras också, efter inköpen. Det är ju problemet med inredningsprylar, att det rätt sällan räcker med att köpa dem. Man måste på något sätt montera dem eller ta dem i bruk vilket kan vara nog så jobbigt.

I vilket fall som helst så kommer snabbt verkligheten i vägen och ställer allt på ända. Med så här fint väder vore det ju brottsligt att inte ägna sig åt utomhusaktiviteter av det äventyrliga slaget och det krävs ju knappast något geni för att lista ut att så också blir fallet. Det är till och med så att andra människor ringer och tjatar.

Av mina stolta planer blir alltså intet och jag får vackert vänta till imorgon för att kanske, kanske få något gjort.